MK Kivipiha

Kivityöt Helsinki, Espoo ja Vantaa

 

Kivityöt

Toteutamme kaikenlaiset kivityöt Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun Uudenmaan alueella. Pihakivetyksellä saadaan aikaan viihtyisä piha, joka on helppohoitoinen vuodenajasta riippumatta. Pihakivetys kestää vuosikymmenestä toiseen ja sen hoitoon riittää pesu kerran tai kaksi vuodessa.

Toteutamme kohteesi kivityöt:

  • betonikiveykset
  • kivimuurit
  • luonnonkiviasennukset

Persoonallisilla ratkaisuilla kohteesi erottuu edukseen muista pihoista. Ota meidät mukaan jo suunnitteluvaiheessa, jotta saat valjastettua osaamisemme heti ensimmäisistä piirustuksista lähtien käyttöösi.

Ota yhteyttä »

Luonnonkivityöt pääkaupunkiseudulla

Kaunis ja näyttävä luonnonkivi on kestävä rakennusmateriaali. Luonnonkivellä saadaan aikaan yksilöllinen ilme julkisivuun sekä pihalle. Luonnollisen näköinen kivi on ekologinen ratkaisu.

Kiveä on helppo käsitellä ja se sopii monenlaiseen kohteeseen. Osaavissa käsissämme luonnonkivestä voidaan tehdä portaita, pihapolkuja sekä seinän verhoiluja. Kivityöt tehdään jokaiseen kohteeseen, johon ne voidaan rakennusteknisesti toteuttaa.

Luonnonkivi sopii erinomaisesti pihalle, seiniin ja sokkeleihin. Ulkotiloihin voidaan loihtia upeita ja persoonallisia kivipolkuja, kivimuureja sekä kivestä toteutettuja terasseja.