MK Kivipiha

Terassin rakentaminen Helsinki, Espoo ja Vantaa

 

Terassin rakentaminen

Kesä saa tulla, kun uusi terassi on valmis! Toki terassi tarjoaa ihanan paikan oleiluun, grillaukseen ja vaikkapa juhliin myös myöhäissyksyyn. Lasitettu, lämmittimillä varusteltu terassi toimii puolestaan ympärivuotisena huoneena. 

Kysy meitä hoitamaan puolestasi terassin rakentaminen Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle tai muulle Uudellemaalle. Saat koko projektin ammattilaisen käsistä laatutyönä, mahdollisia maanrakennustöitä myöten. 

Samaan yhteyteen voimme rakentaa portaat, kaiteet ja näkösuojat. Meiltä saat pihaan myös pation, pergolan, huvimajan, grillikatoksen, varaston ja muita piharakennuksia tarpeesi mukaan. Ota yhteyttä, suunnitellaan sinun toiveitasi vastaava ja taloosi sopiva terassi, pieni tai suuri! 

Ota yhteyttä »

Viherrakentamista terassin kylkeen?

Jos haluat uuden terassin viereen istutuksia ja pensaita tai ylipäätään lisätä pihaasi muuta vehreyttä ja viihtyisyyttä lisääviä ominaisuuksia, meiltä onnistuu viherrakentaminen

Rakennamme myös luonnonkivistä kauniit kulkuväylät sekä oleskelualueet. Pihan eri osiot voidaan yhdistää kauniiksi kokonaisuudeksi terassilta alkaen patiolle, puutarhaan ja muille alueille. 

Pyydä meiltä tarjous, jos terassin rakentaminen takapihalle, etupihalle tai molempiin on ajankohtaista! Voimme katsoa totta kai samalla muitakin palveluja tarjoukseen, jos niille on tarvetta.