MK Kivipiha

Viherrakentaminen Helsinki, Espoo ja Vantaa

 

Viherrakentaminen

Millainen on hyvä ja toimiva piha? Hyvin rakennetussa pihassa turvalisuus, viihtyvyys ja toiminnallisuus yhdistyvät ja luovat toimivan kokonaisuuden. Viherrakentaminen on pitkäkestoista investointia tulevaisuuteen.

Piharakentamisen palvelut on suunnattu sekä vanhoihin että uudisrakennuskohteisiin. Haluamme olla mukana suunnittelusta toteutukseen, mutta tarjoamme osaamistamme avuksi projektin yksittäisiin vaiheisiin.

Mitä piharakentaminen sisältää?

Piha- ja viherrakentaminen pitää sisällään kaikki pihan pohjatyöt, erilaiset maanrakennus- ja siirtotyöt, kivirakentamisen sekä maanmuokkaukset. Rakennamme erilaisia piharakennuksia, kuten terasseja, patioita, huvimajoja sekä grillikatoksia. Tuomme pihalle uudet mullat ja istutamme kasvit samalla, kun teemme uuden nurmikon ja levitämme katteet.

Ota yhteyttä »

Rakennamme kaikenlaisia pihoja ja puutarhoja Uudellamaalla

Meiltä onnistuu hankalat ja tarkkuutta vaativatkin työt. Hyvin toteutettu työ nostaa kiinteistösi arvoa ja luo viihtyisyyttä sekä turvallisuutta pihallesi.

Laadukkaat materiaalit ja ammattilaisten tekemä työ takaavat turvallisen, helppohoitoisen ja kauniin pihan. Meiltä saat mm seuraavia piharakentamisen ja viherrakentamisen palveluita:

  • pintojen muotoilut
  • pihojen raivaukset ja kivien siirrot
  • istutamme puut, pensaat ja perennat
  • asennamme siirtonurmikon ja katekankaan
  • levitämme mullat, turpeen ja lannoitteet

 

Näin piharakentamisen projektit etenevät

  1. Suunnittelu- ja ideointivaihe. Autamme sinua kirkastamaan visiosi selkeäksi pihasuunnitelmaksi, josta selviää mm. pihan käyttötarkoitus sekä budjetti.
  2. Sopimus syntyy. Yhteistyö alkaa, kun olette hyväksyneet tarjouksen urakasta.
  3. Töiden aloittaminen sovittuna ajankohtana. Projektiin saattaa kuulua mm. vanhan pihan purkutyöt, vanhojen säästettävien kivien ja istutusten talteenotto sekä uusien pintamateriaalien asentaminen.
  4. Piharakentamista erilaisissa muodoissa: pihan pohjatyöt, maanrakennus- ja siirtotyöt sekä kivityöt sovitussa aikataulussa. Piharakennusten rakennus- ja asennustyöt, maansiirto sekä uuden nurmikon ja katteen asennus.
  5. Kohteen luovutus ja loppusiivous. Valmis piha luovutetaan asiakkaalle, joka voi vaikuttaa lopputulokseen katselmuksen aikana. Tarjoamme pihallesi riittävät hoito-ohjeet, joiden avulla pidät kohteen siistissä kunnossa.

Siivottuamme jälkemme sinulle jää käytttöösi uusi ja upea piha. Pyydä tarjous palveluistamme puhelimitse, tai sähköpostilla.